Opel, Vivaro, Movano, Commercial Vehicles, Conversions2Go

CONVERSIONS2GO.

CONVERSIONS2GO.

Conversions2Go е пакет со целосна услуга, што значи лесно креирање на совршеното возило за вашиот бизнис.

 

Сѐ што треба да направите:

 • Да го посетите вашиот дилер на Opel
 • Да ја изберете конверзијата за вашите потреби – сѐ co една фактура
 • Да уживате – вашето ново работно возило ќе биде готово за употреба

Зошто Opel Vivaro е совршеното комерцијално возило? Затоа што нуди огромен простор за складирање, одличен дизајн, ефикасна економичност и извонредна удобност.

 • Едноставни конфигурации по најдобри цени
 • Лесно решение
 • Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo
Opel, Vivaro, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop Simpleco, Sortimo
Opel, Vivaro, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop Simpleco, Sortimo

Opel Vivaro е одлично возило за услуга на лице место. Благодарение на единствната комбинација на дизајн, простор, економичност и удобност, ги исполнува сите барања за една работилница.

 

 • Совршено економично решение за работилницата
 • Лесно решение
 • Флексибилно решение: Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo
Opel, Vivaro, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop Globelyst, Sortimo
Opel, Vivaro, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop Globelyst, Sortimo

Благодарение на извонредната комбинација на простор, економичност и голем товарен капацитет, Opel Movano е совршеното возило за мобилна работилница. Понудата на Sortimo за персонализирани конверзии ги максимизира овие карактеристики.

 • Совршено економично решение за работилницата
 • Лесно решение
 • Флексибилно решение: Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo

Opel, Movano, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop, Sortimo
Opel, Movano, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Mobile Workshop, Sortimo