Opel, Vivaro, Movano, Commercial Vehicles, Conversions

OPEL КОНВЕРЗИИ.

НАПРАВЕНИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС.

Opel, Commercial Vehicles, Conversions2Go, Factory Conversions

ФАБРИЧКИ КОНВЕРЗИИ.

Сите се нудат со целосна 24-месечна гаранција1, така што вашиот Opel секогаш ќе може да ја исполни вашата цел.

1 36 месеци за Обединетото Кралство

Opel, Vivaro, Movano, Commercial Vehicles, Conversions2Go

CONVERSIONS2GO.

Conversions2Go е пакет со целосна услуга, што значи лесно креирање на совршеното возило за вашиот бизнис.
1 термин. Конверзии на 3-ти лица. 1 фактура.

Сертифицирани конверзии

„Признатите конверзии“ ја дополнуваат нашата понуда на фабрички производи, со што можеме да понудиме повеќе решенија барањата на нашите клиенти.