Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПЕТ ЕФИКАСНИ ОПЦИИ НА МОЌ.

Изберете помеѓу напредните Turbo и BiTurbo дизел мотори со вредниот вртежен момент, економичната потрошувачка и ниските издувувања.

 

Movano е опремен со системот старт/стоп, што ги намалува издувувањата и потрошувачката на гориво на нула кога и да застанете. Зо разновидноста од три мотори со моќност од 110 КС па сѐ до 170 КС, Movano ги намалува трошоците за гориво и издувувањата. Автоматскиот пренос Easytronic® е исто така достапен.

 

Потрошувачка на гориво во l/100 km: во град 8,1-7,1, на отворено 6,3-5,8, комбинирано 6,9-6,3; издувување CO2 во g/km: комбинирано 179-163.
Според регулативата R (EC) No. 715/2007 (во соодветната верзија).

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПРОФИТ ОД НИСКИТЕ ТРОШОЦИ ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ.

Дизајниран да ви овозможи долготрајна стабилна услуга со минимално неопходно одржување, Movano овозможува ниски вкупни трошоци за сопствениците преку комбинација на карактеристики што заштедуваат пари.

 

ДИГИТАЛЕН ТАХОГРАФ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ВОЗЕН ПАРК.

Прецизно го запишува и пресметува времето за возење и одмор, овозможувајќи податоците за управување со возниот парк да се анализираат. Лесен за ракување од страна на возачот.