Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


АВТОМАТСКИ ЈА ЗГОЛЕМУВААТ ВИДЛИВОСТА.

Намалете го одвлекувањето на вниманието на возачот и зголемете ја безбедноста со автоматските предни светла и бришачи1. Системот моментално реагира на промена на светлосните и временските услови.

 

Изберете го пакетот за осветлување1 за следнава помошна опрема за видливост:


• Автоматски предни светла и бришачи на ветробранското стакло
• Предни светла за магла
• Осветленост од врата до врата
• Статично аголно светло

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВО ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА ТРКАЛА.

Ако го користите вашиот Opel Movano и како подвижна канцеларија, дефинитивно ќе ја засакате опцијата за преклопување на централното седиште, каде што има подлога на вртење за лаптоп-компјутерот на возачот. 

 

Movano ви нуди многу опционални карактеристики што ќе ви помогнат да се организирате.

 

  • Седиште за возачот со потпирач за раката и поддршка за 'рбетот
  • Двојно седиште за совозачите со простор за складирање и преклопување на централното седиште
  • Подлога на вртење за лаптоп-компјутерот
  • Интегриран држач за документи што се извлекува од контролната табла

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ