Модели

OPEL MOVANO COMBI

OPEL MOVANO BUS

OPEL MOVANO – МОДЕЛИ ПО МЕРКА.

Изненадувачки економичен, но интензивно луксузен или прагматично практичен. Простран, удобен и лесно конфигурабилен. До 9 седишта во Movano Combi или 17 во Movano Bus, плус широк избор на должини, висини и опции на моќност - сето ова значи дека е совршен за вас.

 

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала

COMBI

Посебните одлики вклучуваат:

 

  • Две должини на возилото
  • Две висини на возилото
  • 6 или 9 седишта
  • Затемнети стакла
  • Целосна вентилација во возилото

BUS

Посебните одлики вклучуваат:

 

  • Целосно декорирана внатрешност
  • Салонско осветлување
  • Странични широки лизгачки врати
  • Високо монтирани полици за багаж
  • Кабинска вентилација