SKIP TO CONTENT
Преглед

НОВИ МОДЕЛИ.

Секогаш сме фокусирани кон иднината – со континуирано истражување и развој на нови возила и производи. Следете нè за повеќе информации.

НОВИОТ OPEL GRANDLAND.
Со смелиот и современ нов дизајн, исконскиот визир, “Pure Panel“, иновативната технологија, plug-in хибрид, бензин или дизел како опција, како и другите карактеристики кои се водачки во класата, новиот Opel Grandland не наликува на ниту едено друго SUV возило кое досега сте го виделе. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА
НОВИОТ MOVANO.
Новиот Opel Movano е совршена германска алатка за секоја транспортна задача. Специјализирани верзии, надограден дизајн, совршена функционалност на товарниот простор и напредни функции за помош на возачот за зголемена продуктивност. Сега е достапен и со 100% електричен погон. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА

ШТОТУКУ ПРОМОВИРАНО.

Тука можете да ги погледнете нашите модели претставени неодамна.