Astra

НОВАТА ASTRA.

Повозбудлива од кога било: нашата најефикасна Astra до сега, со нова генерација на мотори со до 19% пониски издувувања CO21 и минимална потрошувачка на гориво.

 

1Споредено со претходната Astra. Според NEDC. Горенаведените вредности за потрошувачката на гориво и издувувања CO2 се утврдени според Новата светска хармонизирана процедура за тестирање на лесни возила WLTP (Регулатива ЕУ 2017/948), а релевантните вредности се претворени повторно во NEDC за да се овозможи споредливост со другите возила. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач за најновите информации. Вредностите не ги земаат предвид употребата и условите за возење, опремата или опциите и може да варираат во зависност од формата на гумите.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАДВОРЕШНОСТ.

ПРЕФИНЕТИ СТАНДАРДИ.

Новата Astra импресира со нејзиниот емотивен дизајн и спортски изглед потенцирани со нејзината нова премиум 3D-решетка и Пакет со висок сјај во црна боја1.

 

1Oпционално

 

Извајаните светла LED ѝ го даваат нејзиниот продорен и препознатлив поглед, дополнет со препознатливите крилја на Opel.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ПРЕФИНЕТИ СТАНДАРДИ.

  Новата Astra импресира со нејзиниот емотивен дизајн и спортски изглед потенцирани со нејзината нова премиум 3D-решетка и Пакет со висок сјај во црна боја1.

   

  1Oпционално

   

  Извајаните светла LED ѝ го даваат нејзиниот продорен и препознатлив поглед, дополнет со препознатливите крилја на Opel.

ВНАТРЕШНОСТ.

НАПРАВЕНА ПО МЕРКА ЗА ДА ВЕ ОЛАБАВИ.

Останете информирани и поврзани преку 8-инчниот екран на допир во боја1 со групата инструменти за возачот1 и навигацијата1 додека уживате во големата, премиум внатрешност со седишта водечки во класата на Astra.

 

Слушајте одлична музика при вашите патувања со врвниот звучен систем Bose®1 и безжично полнете го вашиот паметен телефон во делот за телефон.

 

1Oпционално.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • НАПРАВЕНА ПО МЕРКА ЗА ДА ВЕ ОЛАБАВИ.

  Останете информирани и поврзани преку 8-инчниот екран на допир во боја1 со групата инструменти за возачот1 и навигацијата1 додека уживате во големата, премиум внатрешност со седишта водечки во класата на Astra.

   

  Слушајте одлична музика при вашите патувања со врвниот звучен систем Bose®1 и безжично полнете го вашиот паметен телефон во делот за телефон.

   

  1Oпционално.