Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


НАПРАВЕНА ПО МЕРКА ЗА ДА ВЕ ОЛАБАВИ.

Останете информирани и поврзани преку 8-инчниот екран на допир во боја1 со групата инструменти за возачот1 и навигацијата1 додека уживате во големата, премиум внатрешност со седишта водечки во класата на Astra.

 

Слушајте одлична музика при вашите патувања со врвниот звучен систем Bose®1 и безжично полнете го вашиот паметен телефон во делот за телефон.

 

1Oпционално.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ