Opel, Combo, Exterior, Side View

ФАКТИТЕ ГОВОРАТ ЗА COMBO.

Со огромна разновидност, товарен простор1 до 4,4 m3, ефикасни мотори и паметна безбедносна технологија, новиот Combo е сигурниот деловен партнер што го чекавте.

1Товарен простор до 3,8 m3 во Combo или 4,4 m3 во Combo XL со долга основа на тркалата.

Opel, Combo, Rear View, Cargo Space

РАЗНОВИДНОСТ И ЗА НАЈТЕШКАТА РАБОТА.

Превозот на вашиот товар никогаш не бил полесен – со висока носивост1 до 1000 kg1, можност за превоз на долг товар2,3 и лизгачки врати2, ќе можете да ја завршите својата работа.

Opel, Combo, Interior

ИНОВАТИВЕН ОД ВНАТРЕ.

Модерната внатрешност на Combo вклучува 15 складишни места, 8-инчен екран осетлив на допир1 и висока седечка позиција за да имате одлична контрола над патот.

1Oпционално

Opel, Combo, Exterior, Automatic Emergency Braking

СЕРИОЗНА БЕЗБЕДНОСТ.

Модерната кабина на Combo содржи 18 паметни безбедносни системи и системи за помош на возачот, вклучувајќи ги и системите за автоматско сопирање во итни случаи1, автоматски темпомат2 и предупредување за будност на возачот.

Close

1Стандардна опрема за Dynamic, за другите пакети е опционална. Работи автоматски над 5 km на час и под 85 km на час. Од 0 до 30 km на час метриката на успорување за намалување на ударната брзина на судирот е 0,9 g. Од 30 до 85 km на час системот има максимална брзина од 22 km на час. Над овој праг,
возачот треба дополнително да ја намали брзината.
2Oпционално

Close

1Максимална носивост до 1000 kg за Combo и 950 kg за Combo со долга основа на тркалата.
2Oпционално
3Должина на товар до 3100 mm во Combo или 3400 mm во Combo XL со долга основа на тркалата.