Skip To Content
Combo-e Cargo

Новиот Combo-e Cargo

Победничка комбинација

Новиот Combo-e Cargo го спојува деловното искуство на Opel со прецизното инженерство за да се дизајнира целосно електрично комерцијално возило со оптимална ефикасност и бескомпромисна е-мобилност. Дури и со својот компактен профил, Combo-e Cargo овозможуа капацитет на носивост до 4,4 m³ надополнет со супериорни карактеристики за управување со товар, како што е системот за оптоварување Flex Cargo.

Внатрешност

Спој на просторност и технологија

Combo-e Cargo е комплетно изграден земајќи ги предвид комерцијалните перформанси. Без разлика дали сте зад управувачот, правејќи го секое патување поефикасно преку Информативниот кластер за возачот и дигиталниот е-инфо-забавен екран, или паметно да го користите товарниот простор, Combo-e Cargo тоа Ви го овозможува. Повеќе од само компактен и флексибилен транспорт, Combo-e Cargo е врвна мобилна канцеларија за работа во движење, со поврзување и одлики за да го зајакнете Вашиот бизнис каде и да сте се упатиле.

Електрично искуство

Можете да најдете сè во едно возило

Зајакнете го Вашиот бизнис, со целосен комерцијален пристап до градските и приградските област без ограничувања поради емисиите. Товарајте и вршете испораки во секој момент, благодарение на практичното тивкото работење на електричниот мотор. Минимизирајте ја одговорноста на Вашиот бизнис од ограничувањата на СО2 и даноците за животна средина од возилата, притоа уживајќи во значително намалени трошоци за одржување и возење.

Способност

Коминирање на бизнисот со задоволството

Извршувајте ги Вашите деловни активности без проблеми со целосен електричен опсег од 275 km1 и батерија од најновата генерација што може брзо да наполни до 80% капацитет за нешто повеќе од 30 минути. Релаксираната урбана подвижност на тивкиот погонски систем во комбинација со моментален вртежен момент и максимална брзина од 130 km/h го прави Combo-e Cargo исто толку удобен, ефикасен и пријатен за возење по градските улици како и на автопат.    

 

1Потрошувачка на енергија [име на автомобил-e] (комбинирано) xx, x - xx, x kWh / 100 km; Емисија на СО2 0 g / km; опсег (комбиниран) xxx km до xxx km (во зависност од опремата). Споменатите бројки за осегот и потрошувачката на електрична енергија се во согласност со постапката за тестирање WLTP, врз основа на која новите возила се одобруваат од 1 септември 2018 година. Тие може да варираат во зависност од реалните услови на употреба и од различни фактори како што се: брзина, термичка удобност во возилото, стилот на возење и надворешната температура. Времето на полнење зависи особено од моќноста на полначот на возилото, кабелот за полнење и видот и моќноста на употребената станица за полнење. За повеќе информации контактирајте го Вашиот дилер. За повеќе информации [погледнете ја веб-страницата што е поставена за да се објасни WLTP.]

Пријавете се за да бидете еден од првите

Пријавете се за да дознаете повеќе. За подетално разгледување на новиот Combo-e Cargo и за да дознаете повеќе за понудите или први да резервирате тест возење, пријавете се за нашиот Newsletter. Ќе ве известуваме