Grandland

НОВИОТ GRANDLAND.

Нетипично SUV возило.

Со водечки карактеристики во класата, иновативна технологија и широк спектар на верзии на погонски системи (вклучувајќи 300 КС е-погон на четири тркала (AWD) plug-in хибрид), како и нов смел и современ дизајн со кој Grandland ги привлекува погледите на луѓето. Можете да заборавите сè што некогаш сте знаеле за SUV возилата, бидејќи Opel Grandland е сè само не типичен. 

НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД.

СМЕЛ И ЧИСТ ДИЗАЈН.

Нашиот најамбициозен дизајн до сега, новиот Grandland комбинира смела естетика со прецизното германско инженерство и создаде SUV возило сосема различно од другите. Со новиот исконски визир кое е „лице“ на дизајнот на ова возило, Grandland сигурно не личи на типичен SUV.

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН.

ИНОВАТИВАН И ПРИВЛЕЧЕН.

Новиот Grandland е опремен со нашиот нов и целосно дигитален “Pure Panel“, кој не само што функционира како срце и оперативен систем во автомобилот, туку и го елиминира непотребното одвлекување на внимание, ставајќи ги на прво место Вашите неопходни потреби. Ова, заедно со сосема новиот дизајн на ентериерот и наградуваните ергономски активни седишта кои се единствени во оваа класа на возила, го прават Grandland различен SUV од сите други.

МОТОРИ.

ВОЗБУДЛИВ И ЕФИКАСЕН.

Новиот Opel Grandland не е само смел дизајн однадвор. Многу труд и време е вложено од страна на инжинерите за перформансите на возилото, како и за неговиот изглед.  Понудуваме од водечки електрифицирани plug-in хибридни опции, до ефикасни верзии на бензин и дизел мотори. Секој може да поседува Grandland од своите соништа.

БЕЗБЕДНОСТ И ИНОВАЦИИ.

ГРИЖЛИВ И ПРЕДВИДЛИВ.

Покрај создавањето на најсмелиот SUV, ние исто така сакавме да биде и најбезбеден. Благодарение на двете наши најнови иновации водечки во класата, можете да бидете сигурни дека тоа и го постигнавме. Нашата нова технологија за активна помош при возење, ги обединува адаптивниот тепомат и помошта за позиционирање во лента и при тоа обезбедува полуавтономно искуство во возењето што го прави управувањето на Grandland на автопат порелаксирачко од кога било. Нашиот систем “Night Vision Camera“ ја подобрува предвидливоста на возачот при ноќно возење, препознавајќи и сигнализирајќи за пешаци и животни оддалечени до 100 (сто) метри.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА БИДЕТЕ ЕДЕН ОД ПРВИТЕ.

Пријавете се за да дознаете повеќе. За подетално разгледување на новиот Grandland и за да дознаете повеќе за понудите или први да резервирате тест возење, пријавете се за нашиот newsletter. Ќе Ве известуваме.