Преглед

НОВАТА ASTRA.

Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш: нашата најефикасна Astra до сега доаѓа со до 19 % пониски издувувања CO21 и е меѓу најдобрите во класата во однос на потрошувачката на гориво.

 

1 Споредено со претходната Astra. Според NEDC. Горенаведените вредности за потрошувачката на гориво и издувувања CO2 се утврдени според Новата светска хармонизирана процедура за тестирање на лесни возила WLTP (Регулатива ЕУ 2017/948), а релевантните вредности се претворени повторно во NEDC за да се овозможи споредливост со другите возила. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач за најновите информации. Вредностите не ги земаат предвид употребата и условите за возење, опремата или опциите и може да варираат во зависност од формата на гумите.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НОВИОТ VIVARO.

Продолжете да го развивате вашиот бизнис со германската безбедност, технологија и супериорна флексибилност.

НОВАТА ZAFIRA LIFE.

Со целосна флексибилност и напредни иновации, впечатливата нова Zafira Life превезува до 9 лица лесно и со стил.