Новата Insignia

НОВАТА INSIGNIA.

Новата Opel Insignia: најдоброто од германското инженерство - Grand Sport и Sports Tourer, со поостар и подинамичен изглед. Подобрена ефикасност со новите високоефикасни мотори.

НАДВОРЕШНОСТ.

ИЗВОНРЕДНОСТА СТАНУВА ВИДЛИВА.

Погледнете го премиум изгледот на новата Opel Insignia со рафинираната решетка, дневните LED® светла со "двокрилен" дизајн и револуционерните IntelliLux LED® Pixel светла1.

Новите адаптивни IntelliLux LED® Pixel светла содржат по 84 LED елементи во секој фар. Оваа иновација нуди значително подобрена видливост во темница, возење без сјај и не ги заслепува возачите на возилата кои доаѓаат од спротивен правец.

 

1 Опција.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ИЗВОНРЕДНОСТА СТАНУВА ВИДЛИВА.

  Погледнете го премиум изгледот на новата Opel Insignia со рафинираната решетка, дневните LED® светла со "двокрилен" дизајн и револуционерните IntelliLux LED® Pixel светла1.

  Новите адаптивни IntelliLux LED® Pixel светла содржат по 84 LED елементи во секој фар. Оваа иновација нуди значително подобрена видливост во темница, возење без сјај и не ги заслепува возачите на возилата кои доаѓаат од спротивен правец.

   

  1 Опција.

ВНАТРЕШНОСТ.

ГЕРМАНСКАТА ПРЕЦИЗНОСТ СТАНУВА ЗАБЕЛЕЖЛИВА.

Добра конективност и седење: инфозабавни системи со екрани на допир во боја1 за интуитивно работење, додека сертифицираните ергономски активни седишта1 за постојана релаксација.

 

1 Опција

 • ГЕРМАНСКАТА ПРЕЦИЗНОСТ СТАНУВА ЗАБЕЛЕЖЛИВА.

  Добра конективност и седење: инфозабавни системи со екрани на допир во боја1 за интуитивно работење, додека сертифицираните ергономски активни седишта1 за постојана релаксација.

   

  1 Опција

БИЛТЕНИ

Сместете се во првиот ред за да се поврзете со новата Opel Insignia. Бидете меѓу првите кои ќе дознаат повеќе за новото издание. Со задоволство ќе ве информирани.