НОВИОТ VIVARO COMBI+.

Треба да превезувате луѓе и не сакате да се грижите за багажот? Vivaro Combi+ е вашиот превоз. Сместете до девет луѓе и носете 1000 - 4000 литри багаж. Лесно!

ПРОСТОР, УДОБНОСТ И ПОДОБРИ ОПЦИИ.

Потребно ви е комбе во кое можат удобно да се сместат до 9 возрасни лица, што ви нуди удобност на долги патеки и дополнителен простор за складирање? Проверете го! Комплетирајте го со ефикасните мотори BiTurbo1 за динамично возење.

ПРИ НАПОРНА РАБОТА БАРЕМ ИЗГЛЕДАЈТЕ ДОБРО!

Сигурен во своите можности, Combi+ го привлекува вниманието со неговиот широк, стабилен став, извонредни предни светла и опасната решетка. А внатре има уште повеќе.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.

Close

 • 16-инчни челични тркала со целосни капаци
 • Лизгачка врата на втората страна1 и лизгачки странични прозорци
 • Темпомат
 • Рачна климатизација и дел за напред и за совозачот
 • Кожен управувач
 • Седишта „Connect“ во црна боја
 • Темни странични и задни прозорци
 • Предни светла за магла
 • Преден и заден браник во боја на каросеријата1

1Oпционално

Close

 • Седиште за возачот прилагодливо во 6 насоки, со наслон за раката и поддршка за 'рбетот
 • Двојна совозачка клупа со складирање или опционално единечно совозачко седиште
 • Отстранливи клупи во 2-от и 3-от ред
 • 3-от ред може да се преклопи 180° без дополнителни алати
 • Простор за складирање од 54 литри под седиштата

1Oпционално