mobile_left

ЖИВОТОТ Е АВАНТУРА.

ПА ЗГРАПЧЕТЕ JА ШАНСАТА.

Прегрнете го светот и живејте го животот онака како што сакате. Изгубете се во природата и никогаш не грижете се каде ќе спиете ноќта.

mobile_left mobile_left

ПРВА КЛАСА, ДОЖИВОТНО.

Виток однадвор, удобен одвнатре: импресивниот и стилизиран Vivaro Life е дизајниран со луксуз.

mobile_left

ОДУЗДАЈТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ.

Vivaro Life е вашиот најдобар придружник во патувањето. 3-от ред седишта се преклопува за да добиете дупли кревет - ако сакате, така што ќе се разбудите освежени и подготвени за денот пред вас.

Close

Повеќе од обична хотелска соба на тркала, Vivaro Life е опремен со:

 • Простран внатрешен простор
 • 2 USB-приклучоци во 2-от ред
 • 2 прилагодливи седишта на вртење во 2-от ред
 • Клупа во 3-от ред што се преклопува за да се направи кревет од 2 метри
 • Приклучок за струја од 220 V (до 300 W) во 2-от ред
 • Маса на преклопување1

1Oпционално. Достапно од 2018 год.


Close

Со Vivaro Life лесно ќе се чувствувате пријатно со стил, каде и да ве одведе патот:

 • Темно стакло и задни прозорци
 • Аголни светла за магла
 • 17-инчни тркала од легура во различни бои1
 • Амбиентално LED-осветлување на таванот
 • Задна камера1 и автоматско управување на климата


1Oпционално