НОВИОТ VIVARO TOURER.

Луксуз, удобност и флексибилност: Сместете до 9 лица на седиштата со премиум кожа1, навигирајте со леснотија со Navi80 InelliLink и услугите во живо на TomTom1 и владејте со патот со моторот Bi-Turbo Diesel.

1Oпционално

ПОВЕЌЕ ЛУКСУЗ ЗА ВАС И ВАШИОТ ТИМ.

Уживајте во патувањата благодарение на прилагодливите седишта, USB-приклучоците, темпоматот и автоматското управување со климата. Кога ќе пристигнете, системот за помош при паркирање со задна камера1 ќе ви помогне лесно да паркирате.

1Oпционално

ИЗГЛЕДА ДОБРО, А РАБОТИ НАПОРНО.

Со широкиот став, сјајните црни детали и 17-инчните тркала од легура1, тешко дека ќе го промашите Vivaro Tourer. Препознатливите предни светла LED и светлата за магла ќе ве стават во центарот на вниманието ноќе.

1Oпционално

Close

 • Аголни светла за магла и светла на покривот LED
 • Декор на вратите во карбон
 • Врати, рачки на задната врата и капаци на надворешните ретровизори во црна боја со висок сјај
 • Екстра-темни стакла за приватност на задните прозорци1
 • 17-инчни тркала од легура во црна боја или обработени со дијамант1

1Oпционално

Close

 • Флексибилни конфигурации за седење со 7 до 9 седишта1
 • Седиштата на вртење2 во 2-от ред овозможуваат седење лице-в-лице
 • Систем на шини за единечни седишта и маса на преклопување2,3
 • Целосен внатрешен декор и амбиентално осветлување LED
 • Дополнителни USB-приклучоци напред и назад и приклучок за струја од 220 V (до 300 w) во 2-от ред
 • Подобар пристап до 3-от ред со „Easy Entry“
 • Акустичен систем за помош при паркирање назад
 • Прилагодливи и луксузни кожни седишта2
 • Navi 80 IntelliLink со услуги во живо TomTom и Android AutoTM2


17 до 9 седишта опционално; стандардно 8 седишта
2Oпционално
3Маса на преклопување достапна од 2018 год.