Vivaro

НОВИОТ VIVARO.

Ви го претставуваме новиот Vivaro, комбето дизајнирано да ви го подобри вашиот бизнис. Бидејќи германската безбедност и ефикасност, плус извонредната доверливост и разновидност, не знаат поинаку.

 

Добродефинираниот нов Vivaro нуди исклучителна вредност за парите, со фокус на паметниот дизајн - за да можете да ја носите вашата канцеларија со вас каде и да одите.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

РАЗНОВРСНОСТ.

ПОДОБРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР.

Уживајте во исклучителните нивоа на флексибилност со карактеристиките како FlexCargo со опција за товарење долги предмети, електричните лизгачки врати, со максимална должина на товар од 4 m1 и носивост до 1400 kg2.

 

Кога рацете ви се зафатени, отворете го товарниот простор без употреба на рацете. „Отвори и стартувај без клуч“ додава дополнителен слој на едноставност - и со импресивен максимален обем на товарот од 6,6 m3(1), новиот Vivaro има решение за секоја ваша потреба.

1Максимална должина на товар од 4 m и обем на товар од 6,6 m3 во Vivaro со долга основа на тркалата со опционален FlexCargo.
2Стандардна носивост од 1000 kg, со максимум 1400 kg достапни како опција.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ПОДОБРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР.

  Уживајте во исклучителните нивоа на флексибилност со карактеристиките како FlexCargo со опција за товарење долги предмети, електричните лизгачки врати, со максимална должина на товар од 4 m1 и носивост до 1400 kg2.

   

  Кога рацете ви се зафатени, отворете го товарниот простор без употреба на рацете. „Отвори и стартувај без клуч“ додава дополнителен слој на едноставност - и со импресивен максимален обем на товарот од 6,6 m3(1), новиот Vivaro има решение за секоја ваша потреба. 1Максимална должина на товар од 4 m и обем на товар од 6,6 m3 во Vivaro со долга основа на тркалата со опционален FlexCargo. 2Стандардна носивост од 1000 kg, со максимум 1400 kg достапни како опција.

ПОДВИЖНА КАНЦЕЛАРИЈА.

ВАШАТА ПОДВИЖНА КАНЦЕЛАРИЈА.

Кога ви треба подвижна канцеларија, новиот Vivaro е тука, со карактеристики како прилагодлива канцелариска масичка, навигација со 7-инчен екран на допир, звучна изолација и загреани ергономски седишта.

 

Од мај 2019 година, бидете уште побезбедни и поповрзани на патот со новата услуга за помош на возачот Opel Assistant.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ВАШАТА ПОДВИЖНА КАНЦЕЛАРИЈА.

  Кога ви треба подвижна канцеларија, новиот Vivaro е тука, со карактеристики како прилагодлива канцелариска масичка, навигација со 7-инчен екран на допир, звучна изолација и загреани ергономски седишта.

   

  Од мај 2019 година, бидете уште побезбедни и поповрзани на патот со новата услуга за помош на возачот Opel Assistant.