Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПОДОБРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР.

Уживајте во исклучителните нивоа на флексибилност со карактеристиките како FlexCargo со опција за товарење долги предмети, електричните лизгачки врати, со максимална должина на товар од 4 m1 и носивост до 1400 kg2.

 

Кога рацете ви се зафатени, отворете го товарниот простор без употреба на рацете. „Отвори и стартувај без клуч“ додава дополнителен слој на едноставност - и со импресивен максимален обем на товарот од 6,6 m3(1), новиот Vivaro има решение за секоја ваша потреба.

1Максимална должина на товар од 4 m и обем на товар од 6,6 m3 во Vivaro со долга основа на тркалата со опционален FlexCargo.
2Стандардна носивост од 1000 kg, со максимум 1400 kg достапни како опција.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ