Zafira Life

НОВАТА ZAFIRA LIFE.

Ви ја претставуваме новата Zafira Life. Безбедно превезете до 9 лица во целосна удобност со паметна технологија на дофат.

 

Без напор ја совладува секоја задача и го усогласува секој чекор од вашиот авантуристички начин на живот. Со висок степен на флексибилност за да гарантира дека секогаш ќе ја заврши работата, Zafira Life е направена за оние кои бараат повеќе.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ.

ДИЗАЈНИРАНА ДА ВИ ГО ОЛЕСНИ ЖИВОТОТ.

Со пристап преку електрични лизгачки врати, флексибилните конфигурации на седиштата, како седењето лице в лице со масичка на преклопување, го прават седењето во вториот и третиот ред подруштвено од претходно.

 

Новата Zafira Life е достапна во 3 различни должини, така што до 9 возрасни лица може да се чувствуваат удобно во премиум седиштата. Во предниот дел, возачот и патниците можат да почувствуваат вистински луксуз во релаксирачките седишта со функција за масажа.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ДИЗАЈНИРАНА ДА ВИ ГО ОЛЕСНИ ЖИВОТОТ.

  Со пристап преку електрични лизгачки врати, флексибилните конфигурации на седиштата, како седењето лице в лице со масичка на преклопување, го прават седењето во вториот и третиот ред подруштвено од претходно.

   

  Новата Zafira Life е достапна во 3 различни должини, така што до 9 возрасни лица може да се чувствуваат удобно во премиум седиштата. Во предниот дел, возачот и патниците можат да почувствуваат вистински луксуз во релаксирачките седишта со функција за масажа.

ВАШ ЛОУНГ.

ЕМ УДОБНО, ЕМ ПОВРЗАНИ.

Новата Zafira Life совршено се вклопува во вашиот животен стил. Синхронизирајте го вашиот паметен телефон преку Android Auto1 и Apple CarPlay1 и уживајте во погледот со неверојатниот панорамски покрив.

 

Товарете ги вашите работи лесно, со отворање на прозорецот на задната врата, и креирајте своја клима во кабината со двозонска контрола на климата. Технологијата на осветлување Smart Beam и автоматскиот темпомат додаваат дополнителна удобност на релаксирачкото возење.

1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ЕМ УДОБНО, ЕМ ПОВРЗАНИ.

  Новата Zafira Life совршено се вклопува во вашиот животен стил. Синхронизирајте го вашиот паметен телефон преку Android Auto1 и Apple CarPlay1 и уживајте во погледот со неверојатниот панорамски покрив.

   

  Товарете ги вашите работи лесно, со отворање на прозорецот на задната врата, и креирајте своја клима во кабината со двозонска контрола на климата. Технологијата на осветлување Smart Beam и автоматскиот темпомат додаваат дополнителна удобност на релаксирачкото возење. 1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc.

NEWSLETTER.

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ.

За одблизу да ја разгледате новата Zafira Life и да дознаете за понудите или да бидете први што ќе закажете тест возење, пријавете се за нашиот билтен. Постојано ќе бидете информирани.
 • РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ЗА ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ.

  За одблизу да ја разгледате новата Zafira Life и да дознаете за понудите или да бидете први што ќе закажете тест возење, пријавете се за нашиот билтен. Постојано ќе бидете информирани.