Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ДИЗАЈНИРАНА ДА ВИ ГО ОЛЕСНИ ЖИВОТОТ.

Со пристап преку електрични лизгачки врати, флексибилните конфигурации на седиштата, како седењето лице в лице со масичка на преклопување, го прават седењето во вториот и третиот ред подруштвено од претходно.

 

Новата Zafira Life е достапна во 3 различни должини, така што до 9 возрасни лица може да се чувствуваат удобно во премиум седиштата. Во предниот дел, возачот и патниците можат да почувствуваат вистински луксуз во релаксирачките седишта со функција за масажа.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ