Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ЕМ УДОБНО, ЕМ ПОВРЗАНИ.

Новата Zafira Life совршено се вклопува во вашиот животен стил. Синхронизирајте го вашиот паметен телефон преку Android Auto1 и Apple CarPlay1 и уживајте во погледот со неверојатниот панорамски покрив.

 

Товарете ги вашите работи лесно, со отворање на прозорецот на задната врата, и креирајте своја клима во кабината со двозонска контрола на климата. Технологијата на осветлување Smart Beam и автоматскиот темпомат додаваат дополнителна удобност на релаксирачкото возење.

1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ