Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПРВ ВПЕЧАТОК: ПРВА КЛАСА.

Новиот и цврст Vivaro доминира со патот со својата моќна хромирана решетка и извајаните лакови на тркалата, додека неговите храбри предни фарови со дневни светла ја подобруваат видливоста и безбедноста.

 

 • Предни светла за магла1
 • 2 должини
 • Врата на багажник1 или врати со странично отворање2
 • Дневни светла LED3
 • Кука за приколка3
 • Пакет за надворешност1: Предни и задни браници, како и аголни делови што одговараат на бојата на каросеријата

 

1Опционално со Combi

2Опционално со Combi+

3Opционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

РЕМЕК ДЕЛО ВО КЛАСАТА.

Елегантната црна кабина е дизајнирана специјално за вас. Со прилагодливите, исправени ергономски седишта сѐ ви е на дофат, со што се максимизира практичноста и удобноста.

 

Практичен и флексибилен, Combi+ одлично го искористува просторот и нуди:

 • Високо позициониран менувач, поставен на контролната табле
 • Кожен управувач1 со далечински контроли за инфозабавниот систем
 • 6-насочно прилагодливо седиште со наслон за раката и поддршка за 'рбетот
 • Држач за паметен телефон2
 • Држач за таблет2
 • Отворени и затворени места за складирање на контролната табла
 • Оптимално поставени држачи за чаши
 • Клупа за две лица со складирање под седиштата2

 

1Oпционално на Combi

2Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ФЛЕКСИБИЛНО СЕДЕЊЕ И ПРОСТОР ЗА БАГАЖ.

Простор и удобност. Однесете ги вашите работници, спортски тим или такси патници до нивната дестинација на најефикасен и најудобен начин.

 

 • Целосен декор на внатрешните ѕидови1
 • Клупа на преклопување во 3от ред
 • Наслони за рацете2
 • Рачен уред за климатизација (напред и назад)2

 

1Достапно само со Combi+

2Опционално со Combi

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

РАБОТНИ ТРКАЛА.

16-инчните челични тркала или елегантните 17-инчни тркала од легура изгледаат добро и работат напорно. Тркалата од легура доаѓаат во две бои за да одговараат на вашиот личен стил. Изберете помеѓу сребрени или црни.

ОБОЈТЕ ГО ВАШИОТ Combi+.

Стилизиран и вреден, со боја што одговара. Изберете од 12-те основни или металик бои за да го персонализирате вашиот Combi+.

СПОРТСКИ ПАКЕТ VIVARO.

Направете вашиот Vivaro Combi+ врвен спортист со спортскиот пакет. Со сигурност ќе го искажете вашиот храбар став, а овие додадени карактеристики ќе придонесат за возењето и одвнатре и однадвор.

 

 • Спортски ленти на хаубата, покривот и страничната заштита
 • Избор помеѓу црни или сребрени 17-инчни тркала од легура
 • Екстратемни затемнети прозорци
 • Предни и задни браници во боја на каросеријата
 • Предна хромирана решетка
 • Светла за магла со хромирано куќиште
 • Дневни светла LED
 • Куќишта за надворешни ретровизори и странични лајсни во боја на каросеријата
 • Navi50 IntelliLink со системот за гласовно управивање Siri1 и далечински контроли на управувачкиот столб
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Предна и задна климатизација
 • Помош при паркирање назад

 

1Гласовната контрола на Siri доаѓа со паметниte телефони AppleTM. Apple е трговска марка на Apple Inc. регистрирана во САД и други земји.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ