Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПОВРЗАНА И ЕФЕКТИВНА - САТЕЛИТСКА НАВИГАЦИЈА INTELLILINK.

Врвниот Navi 80 IntelliLink1 вклучува 3D, поглед од птичја перспектива и напредна гласовна контрола, како и бесплатни услуги во реално време TomTom® до 2020 год. за пристап до информации за сообраќајот.

 

IntelliLink1 ги интегрира функциите и поставките на вашиот паметен телефон во вашиот Vivaro. 

 

 • Bluetooth® за аудио-стриминг и хендзфри работење
 • Aux-in и USB за универзални уреди
 • 8-инчен екран на допир во боја
 • Програмирајте го системот со максимум 60 фаворити: телефонски контакти, плејлисти, радиостаници, адреси, итн.
 • Гласовна контрола за телефон, аудио и навигација
 • Читање СМС
 • Преглед на слики/видео преку USB
 • Проекција на телефонот Android AutoTM2

 

1Oпционално

2Android е трговска марка на Google Inc.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАЈДЕТЕ ЈА ЛЕСНО НАЈДОБРАТА МАРШРУТА.

Уживајте во фантастичниот звук со динамична навигација. Специјално дизајниран за кабината на Vivaro, Navi 50 IntelliLink1 ви нуди точна и достапна навигација.

 

1Oпционално.

 

Стандардните карактеристики содржат:

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Поврзување преку Bluetooth®
 • Гласовно управување Siri со паметни телефони AppleTM2
 • Контроли на управувачот
 • Поврзување преку USB и AUX
 • Аудио-стриминг преку Bluetooth® 
 • Дигитално радио1

 

Системот е опремен со мапи за западна или источна Европа со 2Д преглед и поглед од птичја перспектива. 

 

1Oпционално.

2Apple е трговска марка на Apple Inc. регистрирана во САД и другите земји.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

СЛУШАЈТЕ ГИ ОМИЛЕНИТЕ ПЕСНИ.

Слушајте ги вашите омилени песни на Radio CD 18 – како што сакате.

 

 • Пуштање MP3/WMA од USB,
 • Аудио-стриминг преку Bluetooth®
 • Функција без раце
 • Стерео приклучок aux-in од 3,5-mm 
 • Дигитално радио1
 • CD-плеер во двоен DIN формат

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПАМЕТНО МЕСТО ЗА ВАШИОТ ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН.

Чувајте го вашиот паметен телефон на место за лесен пристап: контролната табла. Овој практичен држач за паметни телефони1 ви дава пристап на ниво на очите до вашиот телефон.

 

1Oпционално