Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПАРКИРАЈТЕ ЛЕСНО СО ПАРКИРНИОТ ПИЛОТ.

Задната камера1 ви дава супериорен поглед на просторот зад возилото. Можете да ја проверите траекторијата на патеката кога се користи во комбинација со Navi 80 IntelliLink.

 

1Oпционално

НЕМА ПОТРЕБА ОД КЛУЧ.

Отвори и стартувај без клуч1 ја зголемува безбедноста додека го олеснува товарењето и растоварувањето. Вратите може да се отворат со притискање на копчињата на бравите или далечинс

 

  • Ги отвора сите врати
  • Ги заклучува сите врати
  • Далечинско управување за внатрешното осветлување
  • Ги отклучува и заклучува задните врати
  • Интегриран физички клуч
  • Копче за стартување на средишната конзола

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПАТУВАЈТЕ СО СОВРШЕНА БРЗИНА.

Одржувајте константна брзина со активирање на темпоматот1. Функцијата за ограничување на брзината осигурува дека максималната брзина не е надмината. Возачот може да избере привремено да го исклучи во секое време.

 

1Oпционално со Combi

НЕКА ВИ БИДЕ ТОПЛО ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.

Паркинг грејачот со тајмер1 е совршен за ладните денови. Поставете до 3 програми и системот за управување со греењето ќе се осигури дека вашиот Vivaro е загреан кога ќе тргнувате.

 

1Oпционално