OPEL ИНФОЗАБАВА – ТЕХНОЛОГИЈА ВО АВТОМОБИЛОТ КОЈА ГО ПОДОБРУВА ВАШЕТО ВОЗЕЊЕ.

Opel нуди одличен избор на извонредна забава и технологии за навигација за во автомобилот, вклучувајќи го и IntelliLink, за подобрување на секое патување. Дозволете им на поврзаните звучни системи да ве релаксираат или возбудат додека навигацијата ве води до вашата дестинација. Безбедно, благодарение на хендзфри функциите. Користете го овој дел за да ја откриете целосната понуда - и она што ви е на располагање за моделот за кој сте заинтересирани.

Патнички автомобили.

Комерцијално возило.

Претходни модели.