ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ ЗА ADAM.


НАВИГАЦИЈА

ИНФОЗАБАВА

Претходно
Следно

РАДИО

Infotainment, ADAM, Radio, Radio R 3.0

Радио CD 3.0 BT

Радио R 3.0 има 4 x 20 W и опционален DAB+. CD 3.0 BT додава CD-плеер, аудио стриминг и хендзфри операција преку Bluetooth®, USB и DAB+ се опционални.

КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП И СПОРЕДИ СИСТЕМИ

Infotainment, Quick Guides, FAQs

Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!

Infotainment, Contact, E-Mail

Имате прашање? Пратете ни е-пошта!

Infotainment, Contact, Phone
Close
Претходно
 • Opel Infotainment - ADAM, Radio R 4.0 IntelliLink

  Радио R 4.0 IntelliLink

  R 4.0 IntelliLink ги има следниве особини:

   

  • 7-инчен екран на допир во боја
  • Компатибилно со Apple CarPlay™1,4 и Android Auto™2,4
  • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функција AM/FM
  • Пуштање фотографии и видео преку USB3

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји.
  2Android е трговска марка на Google Inc.
  3Само со компатибилни уреди

  4Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

  Opel Infotainment - ADAM, Radio CD 3.0 BT

  Радио CD 3.0 BT

  Радио R 3.0 има 4 x 20 W и опционален DAB+. CD 3.0 BT додава CD-плеер, аудио стриминг и хендзфри операција преку Bluetooth®, USB и DAB+ се опционални.

Следно
Close

R 4.0 IntelliLink ги има следниве особини:

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Компатибилно со Apple CarPlay™1,4 и Android Auto™2,4
 • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји.
2Android е трговска марка на Google Inc.
3Само со компатибилни уреди

4Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com.

Close

Navi 4.0 IntelliLink ги содржи следниве карактеристики:

 • Вградена сателитска навигација
 • Еднолиниски или структуриран внес на дестинација
 • 7-инчен екран во боја на допир
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1,4 и Android Auto™2,4
 • Поврзаност преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функции AM/FM
 • Гледање слики и видеа преку USB31Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com
2Android е трговска марка на Google Inc.
3Со компатибилни уреди само
4Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Посетете ја страницата www.apple.com или www.android.com.