ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ ЗА СЕМЕЈСТВОТО ASTRA.


НАВИГАЦИЈА

ИНФОЗАБАВА

РАДИО

Infotainment, Astra, Radio, Radio R 300 BT

Радио R 300 BT

 • Bluetooth® со аудио стриминг и USB
 • Компатибилно со OnStar
 • Контроли инсталирани на управувачот

КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП И СПОРЕДИ СИСТЕМИ

Infotainment, Quick Guides, FAQs

Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!

Infotainment, Contact, E-Mail

Имате прашање? Пратете ни е-пошта!

Infotainment, Contact, Phone
Close
Претходно
 • Opel Infotainment - Astra, Navi 900 IntelliLink

  Navi 900 IntelliLink

  • 8-инчен екран на допир во боја1
  • Вграден систем за навигација со 3D преглед
  • Компатибилен со Apple CarPlay™2,5 и Android Auto™3,5
  • Гласовна контрола
  • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален
  • Антена-ајкула
  • Опција за CD-плеер
  • Радио функција AM/FM
  • SHOP за преземање апликации4

   

  1Компатибилноста и функционалноста може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.
  2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји.
  3Android е трговска марка на Google Inc.
  4SHOP е достапен само доколку вашето возило е опремено со Opel OnStar.

  5Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

  Opel Infotainment - Astra, Radio R 4.0 IntelliLink

  Радио 4.0 IntelliLink

  • 7-инчен екран на допир во боја
  • Компатибилно со Apple CarPlay™1,4 и Android Auto™2,4
  • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функција AM/FM
  • Пуштање фотографии и видео преку USB3

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји.
  2Android е трговска марка на Google Inc.
  3Само со компатибилни уреди

  4Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

  Opel Infotainment - Astra, Radio R 300 BT

  Радио R 300 BT

  • Bluetooth® со аудио стриминг и USB
  • Компатибилно со OnStar
  • Контроли инсталирани на управувачот
  • LCD со 3 линии и 4 звучници
  • Стандард на Selection
Следно
Close

 • Bluetooth® со аудио стриминг и USB
 • Компатибилно со OnStar
 • Контроли инсталирани на управувачот
 • LCD со 3 линии и 4 звучници
 • Стандард на Selection

Close

R 4.0 IntelliLink ги има следниве особини:

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Компатибилно со Apple CarPlay™1,4 и Android Auto™2,4
 • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји.
2Android е трговска марка на Google Inc.
3Само со компатибилни уреди

4Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

Close

Navi 900 IntelliLink® ги има следниве особини:

 

 • 8-инчен екран на допир во боја1
 • Вграден систем за навигација со 3D преглед
 • Компатибилен со Apple CarPlay™2,5 и Android Auto™3,5
 • Гласовна контрола
 • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален
 • Антена-ајкула
 • Опција за CD-плеер
 • Радио функција AM/FM
 • SHOP за преземање апликации4

 

1Компатибилноста и функционалноста може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.
2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји.
3Android е трговска марка на Google Inc.
4SHOP е достапен само доколку вашето возило е опремено со Opel OnStar.

5Apple CarPlay™ и Android Auto™ можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com.