ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ ЗА СЕМЕЈСТВОТО COMBO.

РАДИО

Infotainment, Combo, Radio, Radio CD 50 MP3

Радио CD 50 MP3

 • Добијте ги сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација со интуитивна навигација на вашиот пренослив систем за навигација TomTom
 • Дополнително на контролите на управувачот, опционалниот Bluetooth® ви дава можност да уживате во вашата музика и да одговарате на вашите повици додека се фокусирате само на улицата
Infotainment, Combo, Radio, Stereo CD Radio

Стерео CD радио

 • Радиото со CD-плеер и 6 претходно поставени поставки исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица – лесно и практично

КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП И СПОРЕДИ СИСТЕМИ

Infotainment, Quick Guides, FAQs

Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!

Infotainment, Contact, E-Mail

Имате прашање? Пратете ни е-пошта!

Infotainment, Contact, E-Mail
Close
Претходно
 • Opel Infotainment - Combo, Radio CD 50 MP3

  Radio CD 50 MP3

  • Добијте ги сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација со интуитивна навигација на вашиот пренослив систем за навигација TomTom
  • Дополнително на контролите на управувачот, опционалниот Bluetooth® ви дава можност да уживате во вашата музика и да одговарате на вашите повици додека се фокусирате само на улицата
  • Плус можете да им пристапите на вашите омилени плејлисти со интегрираниот приклучок USB или да го поврзете вашиот музички уред преку Aux-In
  • Радиото со опционален CD-плеер исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица
  • Системот за навигација TomTom овозможува информации за рути за 26 европски земји со информации за рутите и временските услови во реално време
  Opel Infotainment - Combo, Stereo CD Radio

  Stereo CD Radio

  • Радиото со CD-плеер и 6 претходно поставени поставки исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица – лесно и практично
Следно
Close

 • Добијте ги сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација со интуитивна навигација на вашиот пренослив систем за навигација TomTom
 • Дополнително на контролите на управувачот, опционалниот Bluetooth® ви дава можност да уживате во вашата музика и да одговарате на вашите повици додека се фокусирате само на улицата
 • Плус можете да им пристапите на вашите омилени плејлисти со интегрираниот приклучок USB или да го поврзете вашиот музички уред преку Aux-In
 • Радиото со опционален CD-плеер исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица
 • Системот за навигација TomTom овозможува информации за рути за 26 европски земји со информации за рутите и временските услови во реално време