НОВАТА INSIGNIA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.


НАВИГАЦИЈА.

ИНФОЗАБАВА.

КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП И СПОРЕДИ СИСТЕМИ

Infotainment, Quick Guides, FAQs

Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Get in touch with us. We´ll be happy to help!

Infotainment, Contact, E-Mail

Имате прашање? Пратете ни е-пошта!

Close

 • 7-инчен екран на допир со нова подобрена употребливост
 • AM/FM радио, DAB/DAB+2
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™1
 • Bluetooth®3 за хендзфри телефонирање, пристап до телефонскиот именик и аудио стриминг4
 • 2 USB интерфејси и aux-in за поврзување или полнење мобилни уреди
 • 7 звучници, 4x20 W


1Apple CarPlay е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com
2Опционално/за одредени пазари
3Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За проверка на компатибилноста, посетете ја www.url.com
4Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем.

Close
Претходно
 • Opel Infotainment - new Insignia, Navi 900 IntelliLink

  Navi 900 IntelliLink

  • Вграден систем за сателитска навигација
  • Apple CarPlay™1 и Android Auto™1 за проекција на паметниот телефон.
  • Ажурирана европска сателитска навигација .
  • 8-инчен екран на допир во боја, 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти
  • Гласовна контрола, читање/одговарање на СМС, пуштање на видео од USB
  • Аудио стриминг преку Bluetooth®


  1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

  Opel Infotainment - Insignia, R 4.0 IntelliLink

  R 4.0 IntelliLink

  • 7-инчен дисплеј во боја
  • Чист дизајн без рамка.
  • Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlay™1 и Android Auto™1.
  • Хендзфри телефонирање преку Bluetooth®2.
  • Пристап до фотографии и видео преку USB.
  • Аудио стриминг преку Bluetooth®2, USB.
  • Звучен систем со 7 звучници, 4x20W.


  1Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com
  2Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем.

Следно
Close

 • 8-инчен HD екран на допир во боја
 • Радио AM/FM, DAB/DAB+3
 • Европска навигација 3D со услуги за поврзана навигација1, како предвидувачка навигација и сообраќај во реално време2
 • Вградени гласовни контроли за функциите за аудио, телефон и навигација
 • Компатибилно со Apple CarPlay™4 и Android Auto™4
 • Аудио стриминг преку Bluetooth® и хендзфри телефонирање5,6
 • Зачувување 5 кориснички профили за индивидуални фаворити
 • Информациите од инфозабавниот систем се прикажуваат во групата инструменти и дисплејот Head-Up31Потребно е прифаќање на договорот за лиценца за краен корисник на Telenav и согласност за користење лични податоци, како што е утврдено во политиката за приватност на Telenav. Лиценцата истекува на крајот на 2031 година.
2Податоците не се вклучени и мора да бидат обезбедени преку поврзување со мобилниот интернет преку вашиот паметен телефон или хотспот WiFi. Може да направите трошоци за мобилните мрежни податоци.
3Oпционално
4Apple CarPlay™ е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и другите земји. Android Auto™ е трговска марка на Google Inc.
5Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем.
6Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За компатибилност, проверете на www.url.com