Инфозабава Mokka X

MOKKA X ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

ИНФОЗАБАВА.

Radio R 4.0 Intellilink

 

 

Apple CarPlay™1 и Android Auto™2 од Google ви овозможуваат пристап до корисни, компатибилни апликации и функции за време на возењето, како:

 

 • Користење на телефонот како сателитска навигација преку мапите
 • Пуштање музика преку Spotify 
 • Слушање интернет радио станици со TuneIn или поткастови
 • Испраќање и примање пораки преку WhatsApp и Skype
 • Управување со карактеристиките преку Siri

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay и Android Autoможе да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio R 4.0 Intellilink

   

   

  Apple CarPlay™1 и Android Auto™2 од Google ви овозможуваат пристап до корисни, компатибилни апликации и функции за време на возењето, како:

   

  • Користење на телефонот како сателитска навигација преку мапите
  • Пуштање музика преку Spotify 
  • Слушање интернет радио станици со TuneIn или поткастови
  • Испраќање и примање пораки преку WhatsApp и Skype
  • Управување со карактеристиките преку Siri

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay и Android Autoможе да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  2Android е трговска марка на Google Inc.

РАДИО.

Radio R 300 BT

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
 • Пуштете музика или телефонирајте преку опционалните контроли на управувачот
 • Графички инфодисплеј - хендзфри
 • Радио со опционален DAB+ за одличен звук и сообраќајни ажурирања

 

 • Radio R 300 BT

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
  • Пуштете музика или телефонирајте преку опционалните контроли на управувачот
  • Графички инфодисплеј - хендзфри
  • Радио со опционален DAB+ за одличен звук и сообраќајни ажурирања

   

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!