Opel - History and Heritage
Opel - Collection Shop

Opel колекционерска продавница

Проверете ги колекциите на додатоци за Opel и пронајдете совршени подароци за обожаватели од сите возрасти.

Посетете ја продавницата на Opel!

ИСТОРИЈА И НАСЛЕДСТВО.

Opel започна да произведува автомобили во 1899. Тоа беше револуционерен чекор но само почеток на многу идни револуции... Погледнете ја историјата на автомобилите на Opel.