Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЕРИОЗНО ПАМЕТНО ПАКУВАЊЕ.

Со импресивна максимална должина на товар од 3090 mm2, Cargo е компактен од надвор, но сериозно простран од внатре.

 

1Димензиите може да се разликуваат во зависност од конфигурацијата.

2Максимална должина на товар од 3090 mm во стандардниот Combo, 3440 mm во Combo XL со долга оска на тркалата со отворена преграда и преклопени патнички седишта.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПРОСТОР ЗА ЦЕЛИОТ ВАШ ТОВАР.

Со максимален товарен простор од 3,8 m3(1), Combo има доволно простор за да ги задоволи сите ваши потреби за товар, така што дури и преголемите предмети ќе можат удобно да се пренесат.

 

1 Товарен простор од 3,8 m3 во стандардниот Combo, 4,4 m3  во Combo XL со долга оска на тркалата со клупа за патници и преграда за товарниот простор.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДОБРЕДОЈДЕ ТЕЖОК ТОВАР.

Високата носивост од 1000 kg1,2 значи дека ниеден товар нема да биде премногу за Combo, со што е совршениот партнер за вашиот бизнис.

 

1Oпционално

2Максимална носивост од 1000 kg за Combo и 950 kg за Combo XL.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДОЛГ ТОВАР? НЕМА ПРОБЛЕМ.

Отстранливиот капак на отвор1 во преградата за товар зад седиштето на совозачот ви овозможува лесно да товарите навистина долги предмети.

 

1Oпционално

ЗЕМЕТЕ СИ ЈА СКАЛАТА.

Треба да превезете екстремно долг товар како скала? Практичниот капак на покривот назад1 се отвора до 40°, овозможувајќи безбедно складирање на подолги предмети при транзит.

 

1Oпционално

СЕКОЈДНЕВНО СКЛАДИРАЊЕ.

Со 15 практични прегради,  Combo Cargo има место за целата ваша опрема.