Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


РОБУСТЕН, НО СЕПАК ЕЛЕГАНТЕН.

Вистинско возило Opel според дизајнот, Combo Cargo е совршен претставник на вашиот бизнис.

ДИЗАЈНИРАН ЗА ВАС ЛИЧНО.

Со подигната седечка позиција, безброј опции за складирање,  интуитивни контроли и сериозна разновидност , паметната кабина на Combo е вистински мултитаскер.

ПАМЕТНО ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Дневните светла LED1 се ефикасни и помагаат да бидете безбедни вие, а и другите возачи, на патот дење.

 

1Oпционално