Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ФАКТИТЕ ЗБОРУВААТ ЗА COMBO.

Со неспоредлива разновидност, иновации, напредни безбедносни системи и мотори со ефикасна потрошувачка, новиот Combo е деловниот партнер што го чекате.

 

Најзначајните одлики вклучуваат:

  • Максимален волумен на товар од 4,4 m3 (1)
  • Максимална должина на товар од 3440 mm2
  • Максимална носивост до 1000 kg за тежок товар3,4
  • Сместување две европалети во товарниот простор
  • Мултимедијален навигациски систем Navi Pro со 8-инчен екран осетлив на допир4
  • Паметни системи за безбедност, вклучувајќи автоматско сопирање во итни случаи
  • Бројни системи за помош на возачот вклучувајќи автоматска контрола на темпомат5
  • 15 прегради за складирање во внатрешниот простор
  • Загреан управувач и седишта4
  • Исто така достапен со долга оска на тркалата Combo XL или како комбе со продолжена кабина за 5 лица


1Товарен волумен до 3,8 m3 за Combo или 4,4 m3 за Combo XL со долга оска на тркалата.
2Должина на товар до 3090 mm во Combo или 3440 mm во Combo XL.
3Максимална носивост од 1000 kg за Combo и 950kg за Combo XL.
4Опционално
5Стандарна опрема со Dynamic и Enjoy, опционална со Selection

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ