Модели

Combo Cargo

Essentia

Стандардната опрема вклучува: 

 

 • Ткаенина Mistral Grey 
 • Електрика на надворешни ретровизори, со греење
 • Радио R 4.0
 • Целосна преграда
 • Помош при тргнување на нагорнина
 • Асиметрични задни врати
 • Централен систем за заклучување
 • Електрика на прозори
Enjoy

Стандардната опрема на Selection, плус:

 

 • Лизгачка врата, совозачка страна
 • Седиште на возачот со наслон на главата прилагодлив во 6 насоки и рачна контрола на поддршката за 'рбетот
 • Контролна табла со дополнителен складиштен простор
 • Складиштен простор под седиштата
 • Обоени огледала
 • Автоматски темпомат
Dynamic

Стандардната опрема на Selection, плус: 

 

 • Дневни светла LED
 • Мултимедијално радио со 8-инчен екран на допир
 • Препознавање на знаци за брзински ограничувања
 • 16-инчни челични тркала со раткапни
 • Автоматско итно сопирање со детекција на пешаци
 • Помош за држење во лента
 • Задни ултрасонични паркинг сензори
 • Заштитна плоча на подвожје напред
 • Обоена рачка на врата
 • Светла за магла со функција за свиоци
 • Хромирани апликации
 • Климатизација
 • Помош со долги светла и пакет за акустика

Combo Cargo XL

Ако често треба да преместувате големи количини на товар, Combo Cargo XL им корисно долго меѓуоскино растојание, кое овозможува максимална должина на товарење од 3440 mm и голем товарен простор од 4,4 m3.

 

Најзначајни одлики:

 

 • Задна врата
 • Преграда за товар
 • Преграда за товар со отвор

Combo Cargo Со Продолжена Кабина

Барате флексибилно возило со пет седишта, способно да ве превезува вас, вашата екипа и целиот ваш товар? Со две седишта напред и со три седишта назад, комбето со продолжена кабина го прави сето она што го барате од него. Максималната должина на товар од 3440 mm го олеснува превозот на подолг товар. 

 

Најзначајни одлики:

 

 • Задна клупа на преклопување
 • Лизгачки врати со прозорци
 • Совозачко седиште на преклопување