Conversions2Go

CONVERSIONS2GO.

CONVERSIONS2GO.

Conversions2Go е пакет со целосна услуга, што значи лесно креирање на совршеното возило за вашиот бизнис.

 

Сѐ што треба да направите:

Да го посетите вашиот дилер на Opel
Да ја изберете конверзијата за вашите потреби – сѐ co една фактура
Да уживате – вашето ново работно возило ќе биде готово за употреба

МОБИЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА VIVARO SIMPLECO ОД SORTIMO.

Зошто Opel Vivaro е совршеното комерцијално возило? Затоа што нуди огромен простор за складирање, одличен дизајн, ефикасна економичност и извонредна удобност.

 

  • Едноставни конфигурации по најдобри цени
  • Лесно решение
  • Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo

МОБИЛНА РАБОТИЛНИЦА GLOBELYST ЗА VIVARO ОД SORTIMO.

Opel Vivaro е одлично возило за услуга на лице место. Благодарение на единствната комбинација на дизајн, простор, економичност и удобност, ги исполнува сите барања за една работилница.

 

  • Совршено економично решение за работилницата
  • Лесно решение
  • Флексибилно решение: Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo

МОБИЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА MOVANO ОД SORTIMO.

Благодарение на извонредната комбинација на простор, економичност и голем товарен капацитет, Opel Movano е совршеното возило за мобилна работилница. Понудата на Sortimo за персонализирани конверзии ги максимизира овие карактеристики.

 

  • Совршено економично решение за работилницата
  • Лесно решение
  • Флексибилно решение: Додатоците можат лесно да се нарачаат преку мрежата Sortimo