Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


КАПАЦИТЕТ ЗА ТОВАР ПО ИЗБОР.

Што и да треба да носите, Movano може да ги исполни вашите очекувања. Капацитетот на товарот изнесува од 8 до 22 m3, со простор за товарење на макс 5 евро-палети во верзијата со погон на задните тркала.

 

Movano нуди разновидност на капацитетот за товар:

 

 • Вкупен товарен простор од 22 m3
 • Носивост до 2125 kg
 • Максимална должина на основата за доварење до 4,3 m
 • Широк опсег на отворање на задните врати од 270°
 • Странично отворање од 1270 mm
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДЕЛ ЗА ТОВАРЕЊЕ И ЗАШТИТА НА ТОВАРОТ.

Можете да го прицврстите вашиот товар брзо и стабилно со стандардните алки за врзување, монтирани на подот. Заштитните панели на подот и ѕидовите се исто така достапни.

 

Цврстата метална преграда за заштита на патниците е стандардна опрема. Во однос на внатрешна заштита и сигурно процврстување на товарот, можете да избирате од:

 

 • Дрвени странични панели со половина или цела висина1
 • Нелизгачки дрвен под, обложен со смола, што тешко се троши со употреба1
 • Широк избор на дополнителна опрема за прицврстување и заштита на товар1

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

КУКИ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ.

Movano нуди капацитет за влечење од максимум 3,5 t1 во зависност од варијантата.

 

1Oпционално

 

Movano може да се опреми со една од две достапни куки за влечење:

 

 • Топка за поврзување за нормални приколки
 • Кука за влечење на тежок товар со прицврстување со четири дупки1
 • Електричен адаптер со 7- или 13-пинови1

 

1Достапно како дополнителна опрема.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ