Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЈА И ИНФОЗАБАВА.

Navi 50 IntelliLink1 ви дава прецизна и достапна навигација заедно со радио систем со модерни решенија за конективност.

 

1Oпционално

 

Клучните карактеристики вклучуваат:

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Поврзување преку Bluetooth®
 • Контроли вградени во управувачот
 • Поврзување преку USB
 • Аудио-стриминг преку Bluetooth®
 • Дигитално радио1
 • Мапи за Европа 
 • Предупредувања за ограничување на брзината преко навигацискиот систем

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ОНЛАЈН НАВИГАЦИЈАТА ВИ ПОМАГА ДА СТЕ НА ВРЕМЕ.

Премиум системот Navi 80 IntelliLink1 има 7-инчен екран на допир во боја, напредно гласовно управување и бесплатни услуги во живо преку TomTom за сообраќајни информации во реално време и многу повеќе.

 

1Oпционално

 

IntelliLink1 ги интегрира функциите и поставките на вашиот паметен телефон во вашиот Movano.

 

 • CD-плеер
 • Bluetooth® за аудио стриминг и хендзфри управување со телефонот
 • Aux-in и USB за универзални уреди
 • 7-инчен екран на допир во боја, поставување на максимум 60 фаворити како телефонски контакти, плејлисти, радио станици, адреси, итн.
 • Гласовно управување за телефон, аудио и навигација
 • Гласно читање на СМС пораки
 • Разгледување на слики/видеа преку USB
 • Android Auto2

 

1Oпционално

2Android е трговска марка на Google Inc. Android AutoTM може да не е достапен во сите земји и може да зависи од вашата верзија на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.android.comom

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВКЛУЧЕТЕ, НАПОЛНЕТЕ И ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ.

Вклучете и пуштете. Сите системи за инфозабава на Movano се опремени со поврзување преку аux-in и USB како стандардна опрема.

 

Приклучоците за aux-in и USB дозволуваат поврзување на мобилни дигитални уреди со звучниците во возилото. Поврзаните уреди можат да се контролираат далечински. Системот CD 16 BT USB нуди два USB-приклучоци за поврзување и пренос на дигитално радио (DAB)1.

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ