Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


АВТОМАТСКИ ЈА ЗГОЛЕМУВААТ ВИДЛИВОСТА.

Намалете го одвлекувањето на вниманието на возачот и зголемете ја безбедноста со автоматските предни светла и бришачи1. Системот моментално реагира на промена на светлосните и временските услови.

 

1Oпционално

 

Изберете го пакетот за осветлување1 за следнава помошна опрема за видливост:

 

  • Автоматски предни светла и бришачи на ветробранското стакло
  • Предни светла за магла
  • Осветленост од врата до врата
  • Статично аголно светло

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВО ВАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА ТРКАЛА.

Ако го користите вашиот Opel Movano и како подвижна канцеларија, ќе ви се допадне опцијата за преклопување на средишното седиште што вклучува вртлива масичка за лаптоп-компјутерот на возачот1.

 

Movano ви нуди многу опции кои ви помагаат да се организирате.

 

  • Седиште за возачот со потпирач за раката и поддршка за 'рбетот
  • Двојно патничко седиште со простор за складирање и централно седиште на преклопување1
  • Вртлива масичка за лаптоп-компјутер1
  • Интегриран држач за документи што се преклопува на контролната табла

 

1Optional

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ