Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


BO KOHTPOЛA, BO KOHTAKT, BO KOMAHДA.

Големата вредност започнува со чувство на благосостојба, зголемената продуктивност е природен резултат.

 

Премногу драгоцено време може да се потроши на лоша организација. Новиот Opel Vivaro е едно ниво повисоко во практичноста, удобноста и складирањето.

CPEДИHA HA BO3AЧOT

Високо поставен менувач на таблата со инструменти, нов волан со лесен дофат и далечински контроли за инфозабава, седиште со наслони за раце, лумбална поддршка и прилагодување на 6 начини, заедно со јасната инструментација – со сето ова возачот е удобно во контрола.

OБEMHO CKЛAДИPAЊE BO KAБИHATA

9 отворени и затворени места за складирање во таблата, оптимално поставени држачи за чаши и вкупен простор за складирање во таблата од повеќе од 24 литри, со 54 литри под изборната канцелариска клупа-седиште, што значи дека има простор за сѐ што ви треба за да работите.

OПPEMEH 3A БИ3HИC

Корисна отстранлива табла за белешки, која може да биде безбедно фиксирана во вертикална положба, држи важни документи веднаш до раката на возачот, што го заштедува времете на барање. 

 

Карактеристиките на мобилна канцеларија вклучуваат: 

  • канцелариско седиште-клупа со централен дел склопен надолу, кое открива отстранлива табла со исечоци и преграда за складирање погодна за таблет или лаптоп. 
  • држач за паметен телефон на инструмент-таблата. 
  • држач за таблет Docking таница на на инструмент-таблата.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПPBOKЛACHA ИHФO3AБABA

Можете да изберете од големата понуда на напредни системи за инфозабава. R16 GT USB со единечен и CD18 БТ USB со двоен DIN содржат Bluetooth® аудио стриминг и хендзфри, телефон, USB приклучоци во таблата, а надворешните USB овозможуваат поврзување со мобилни уреди, дигитален аудио пренос (DAB +) е исто така достапен како опција. 

 

Navi 50 IntelliLink вклучува 7-инчен колор екран на допир, со целосна европска покриеност. Најновиот NAVI 80 IntelliLink додава дополнителни функции, вклучувајќи 3D поглед од птичја перспектива и IntelliLink технологија и лесна интеграција со паметните телефони, вклучувајќи ги и гласовна контрола и пристап до понудата на TomTom услугите во живо.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПOГOЛEMA YДOБHOCT. ПOMAЛKY CTPEC.

Опциите за внатрешната клима вклучуваат рачни климатизација и електронска контрола на климата (ECC) само за возачката кабина или климатизација напред и назад во новиот Opel Vivaro Combi, кој е исто така достапен со дополнително греење назад.

 

Со задната камера, можете да видите каде одите и да го спречите искривувањето на телото при враќање наназад, сликата е прикажана со динамични упатства на екранот на систем за навигација на допир со статични упатства или упатства за внатрешниот ретровизор.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ