Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


БРИЛИJAHTEН ПPB BПEЧATOK. ДОЛГОТРАЈНА ЖЕЛБА  

Дизајниран да привлече внимание со имиџ фокусиран на елегантната корисност. Новиот Opel Vivaro. Едноставно совршен за напредок.

 

Имагинативна интелигенција искористена за секојдневна практичност е секогаш ретка и посебна. Тоа е на располагање надвор од фабриката со секој нов Opel Vivaro.

CИЛЕH И CTИЛCKИ

Уникатниот дизајн на елементите на Opel вклучува: 

  • Длабоки хромирани Opel ознаки, напред и назад. 
  • "Крило" потпис на дневните светла. 
  • Ефектот "сечило" на извајаниот страничен панел. 
  • Набор на хаубата.
  •  Хромирани елементи во групираните предни светла.

BAШATA БИЗHИC KAPTИЧKA HA TPKAЛA

Доверливоста е вградена, но стилски новиот Opel Vivaro ја покажува својата робусна природа во широкиот, стабилен став. Удобноста при долгите патувања и широката прегледност се гледаат во кренатиот профил на кабината, кренатата линија на покривот и длабоката стаклена површина.

 

Уникатниот стил и видливо високиот квалитет, особено кога се комбинираат со ecoFLEX, праќаат силна порака за вас и вашата компанија. Има голем рамен простор за ставање ознаки. Новиот Opel Vivaro е идеалната бизнис картичка.

 

Светол, проветрен и удобен, во кабината дури и боите и материјалите додаваат дополнителна димензија на удобноста на екипажот или патниците. Тој е совршена бизнис средина, дизајниран да биде поврзани и контактибилен, како и ергономски идеален.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ