Opel - Зимски Гуми

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

OPEL ЗИМСКИ ГУМИ.

Мразот, снегот, сланата и дождот го отежнуваат возењето на патот. Сет од соодветно вметнати зимски гуми значително ја подобруваат безбедноста. Зимските гуми се постабилни благодарение на подлабоката трага која ја оставаат, дизајнирани се да разместуваат повеќе вода за да ја намалат опасноста од лизгање и користат специјална гума која одговара за студените услови.


Opel дилерството нуди зимски гуми со врвен квалитет за вашиот модел на Opel и со задоволство ќе ги наместат за вас.