120 години

РОДЕНИ ВО ГЕРМАНИЈА, СОЗДАДЕНИ ЗА СИТЕ!

Посебна понуда за возилата на лагер!

 

Оваа година Opel слави 120 години од почетокот на производство на автомобили.

 

Она што во 1899 година започна во гаража во Германија во Риселсхајм, со рачно направениот прв модел Opel Patentmotorwagen, стана масовен феномен затоа што Opel од тогаш до денес направи повеќе од 70 милиони автомобили. Opel од самиот старт го краси желбата мобилноста да биде достапна за сите, а не само за богати поединци, па во склад со тоа компанијата и денес функционира под мотото „Иднината ни припаѓа на сите„.

 

Дизајниран специјално за вас. Време за работа, време за пауза, време за нас, време за себе... Crossland X е подготвен на сè благодарение на исклучителната флексибилност, водечките иновации во класата и енергичниот SUV дизајн, Crossland X - за живот полн со можности.

 

Проверете зошто Corsa е bestseller на Opel – кој брои повеќе од 12 милиони купувачи ширум светот. Opel Corsa претставува вистинско ремек дело благодарение на единствената палета на најсовремени иновации и луксузни елементи на премиум класата кои ја прават лидер во својата категорија. Впечатливо скулптурна и магнетски привлечна, ја одликува врвна технологија за возење со стил.

 

Обликот ја следи желбата - Astra е потполно прилагодена на вашиот конфор. Остри црти, спортски линии и маркантни облини на „летечкиот„ кров – нејзиниот дизајн е жива слика на динамичниот потенцијал. Преку 11 милиони купувачи веќе ја избраа својата Astra – зошто и Вие да не сте еден од нив?

 

Искористете ја приликата да ги набавите Вашите омилени Германци по посебни/ специјални цени. Подготвивме посебна понуда за сите возила на лагер, па што поскоро контактрајте го најблискиот дилер!

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА КОНТАКТ