Astra

ГОЛЕМА ЗАШТЕДА – СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ ЗА ВОЗИЛА ОД ЛАГЕР!

Opel Astra – Повозбудлива од било кога!

Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш – новата Astra, сега со специјален попуст!
Благодарение на одличната аеродинамика, како и високоефикасните нови мотори и менувачи, новата генерација на Opel Astra поставува стандарди за ефикасност и ниска емисија на штетни гасови, со што се позиционира на врвот во класата на компактни автомобили.
Искористете ја оваа можност и набавете нова Astra по специјална акциска цена за возила од лагер со попуст од дури 400 евра!

Проверете што уште авторизираните Opel партнери имаат во својата понуда на возила од лагер и пронајдете го својот вистински миленик!

Контактирајте Opel партнер!