Corsa

Opel Corsa

Очекувајте повеќе

Откријте ја Opel Corsa – Германскиот градски автомобил подготвен за иднината, комбинација на забава при секојдневното возење и возбудлива технологија од големите автомобили.

 

  • IntelliLux Led Matrix светла
  • Автоматски темпомат
  • Помош за задржување во лента
  • Дигитални инструменти
  • Камера за поглед назад  – 180°
  • Напредна помош при паркирање

 

На следниот линк можете да ја погледнете понудата на возила од лагер кои се достапни веднаш:

ВИДИ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ