Skip To Content
ГЕРМАНСКА ИНОВАЦИЈА, ЗА СЕКОГО

Германска иновација, за секого

Вашите омилени модели, достапни веднаш! 

Corsa “Corsa”

Месечна рата: 151€

 

Учество: 25% 

Период на отплата: 84 месеци

Конфигурација: “Corsa” 1.2/75КС МТ5, брилијант боја.

 
Повеќе за Corsa  Побарај понуда Пронајди дилер
Crossland “Edition”

Месечна рата: 182€

 

Учество: 25% 

Период на отплата: 84 месеци

Конфигурација: “Edition” 1.2/83КС МТ5, брилијант боја + паркинг сензори напред/назад + камера назад + магленки.

 
Повеќе за Crossland Побарај понуда Пронајди дилер
Mokka “Elegance”

Месечна рата: 226€

 

Учество: 25% 

Период на отплата: 84 месеци

Конфигурација: “Elegance” 1.2/100КС МТ6, брилијат/металик боја.

 
Повеќе за Mokka Побарај понуда Пронајди дилер