Grandland X

GRANDLAND X

Кој е вашиот омилен Германец?

 

Доколку сте љубител на грандиозноста, авантурата и возбудата сега е вистинскиот момент кој го очекувавте.

 

 

Не пропуштајте и искористете ја одличната понуда, авантурата со GRANDLAND X може да започне.

 

Grandland X е автомобил во кој се среќава спортскиот дух на авантурата а со своите ефикасни и динамични мотори, врвни технологии и доволно простор за пет патници претставува одличен партнер за сите нови авантури и доживувања.

 

Grandland X изобилува со врвни технологии:

 

  • Импресивна камера од 360°
  • Напреден IntelliGrip
  • Иновативни предни LED светла со адаптивно осветлување
  • Автономен систем за следење како помош на возачот
  • Најнови инфозабавни системи со големи екрани на допир и целосно поврзување со паметни телефони
  • и многу дополнителни водечки X-tras.

 

Сè на сè, Grandland X e грандиозен автомобил кој сега е достапен по неверојатна цена. Не чекајте, посетете го најблискиот Opel дилер. Ве очекуваме.

 

 

Прикажаниот изглед на автомобилите е само за илустрација и не се однесува на оваа промоција. Opel Southeast Europe LLC и авторизираните дилери го задржуваат правото на измена или повлекување на понудата во било кое време и без предходна најава. За повеќе информации контактирајте ги авторизираните Opel дилери.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА КОНТАКТ