Insignia Innovation дизел со осумстепен автоматски менувач

INSIGNIA INNOVATION ДИЗЕЛ СО ОСУМСТЕПЕН АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ

Opel Insignia

Германска технологија за секој од нас.

 

  • Innovation ниво на опременост
  • Модел 2.0 Tурбо дизел, 170КС
  • Осумстепен автоматски менувач - АТ8

 

за 28.290 €.

 

Посетете ги овластените Opel салони и изберете го нашиот знаменосец Insignia – кој покрај уникатната понуда нуди и најсовремени германски иновации и луксуз од премиум класата, инспиративен и модерен дизајн, како и одлична практичност и удобност.

 

Искористете ја можноста да добиете возило соврвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa.

 

Ве очекуваме во салоните на Opel

PRONAĐITE VAŠEG OPEL DILERA

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА TЕСТ BОЗЕЊЕ КОНТАКТ