Летна акција

ЛЕТНА АКЦИЈА ОД OPEL ЗА ВОЗИЛАТА НА ЛАГЕР.

Ова лето, искористете ги акциските цени и дополнителните попусти и станете сопственик на некој од нашите модели на возила Opel. Имате единствена можност да добиетепопуст на возилата на лагер од дури 300 евра, 400 евра, 500 евра . . .

 

Одберете го најдоброто за себе!

 

За деталите од акцијата, конкретните цени и понуди, контактирајте го најблискиот Opel партнер. Побрзајте, акцијата трае додека има возила на лагер.

НАЈДЕТЕ ДИЛЕР