Специјални модели

OPEL СПЕЦИЈАЛНИ МОДЕЛИ.

Opel специјалните модели ви нудат дополнителни предности - во цена, перформанси, опрема и стил.

Opel Corsa Color Edition

Повеќе боја на улиците! Новото издание на Opel Corsa Color Edition комбинира високо сјаен црн покрив со избор од шест брилијантни надворешни бои и многу повеќе.